Presentation

Brasilien - Bolivia - Peru
Trevligt att du följer vår blogg!

fredag 10 februari 2012

Ride'em cowboy!



Var ska vi borja?!
Fran surfbeachen till vilda vastern. Fran bikini till cowboyhat och chaps.
Kort och gott, har sitter tre regelratta cowboys och skriver efter tva dagar i vildmarken bland kaktusar och rovarband i bakhall. Men hur gick detta till underar ni? Lina och Kajsa som likstaller hast med livsfara och elande.
Vi slangdes upp pa hastryggen och fick historiens snabbaste ridlektion - "hoger, vanster, stopp". Sen bar det av och vi kande oss som Markoolio (om ni kanner till "historien om en cowboy"), ar bergis pa att guiden fnos pa spanska "de kan inte ans rida ett fol". Men tji fick han for strax var vi uppe i rasande galopp. Utan hjalm, utan ledare och hundratals mil fran skansen. Hastarna Diego (Linns ivriga studdsboll), Toker (narmare forklaring behovs val inte pa Linas hast, namnet sager allt) och Abel (Kajsas lite savliga matvrak) tog oss langt utanfor tupiza och nar morkret foll stannade vi i en av de sma byarna och at en god middag ackompanjerad av boliviansk mobilmusik. Med varkande bakdelar la vi oss i de ohyggligt mjuka sangarna och somnade som stockar. Nasta dag fickvi se annu mer av den storslagna naturen som tagen ur en Clintan-rulle.
Nu ska vi och vara lyckliga fanleenden ga och ata.

Imorgon borjar nasta aventyr och vi kommer inte att hora av oss pa fyra/fem dagar. Vad vi hittar pa far ni se i nasta inlagg.

¡Adios!