Presentation

Brasilien - Bolivia - Peru
Trevligt att du följer vår blogg!

torsdag 20 maj 2010

Den galna dagen




Ni behover inte vara oroliga. Linn o Kajsa tar det lungt med slingadet. Vi har bara druckit en hink med valfri blandning. Daremot ar det en del andra har som tar i lite mer om kvallarna. Igar nar vi gick hem plockade vi upp ett par fran Kanada som vi kan lova ALDRIG skulle kunnat ta sig tillbaka till sitt hotell sjalva. Vi har slapat denna flicka mellan oss tva varv runt on da hennes pojkvan Dean the Bean hade, lat saga vissa svarigheter med att visa vagen till deras stuga...

Dessa tva har vi inte sett till idag, de har det sakert inte sa roligt, men det har vi haft! Vi har hoppat fran klippor (efter en galen klattring utan sakerhetslinor upp for berget...) Mycket roligt. Det andra galna vi har tagit oss for ar att lata en massa fiskar ata pa vara fotter i 20 min. Anna och Walle, det skulle ni minsann aaaldrig klara =P "AAAHH VAD ACKLIGT, det maste vi gora!" Sa vi, och gjorde det. Det kittlades och att ha ett oppet sar ar inte att reckomendera under denna aktivitet, men fotterna kanns som nya!(?)

Ikvall ska vi ata nagot riktigt gott (for det gor vi ju inte varje dag..=P) och sakert sla till pa en efterratt. Eftersom vi hade det sa trevligt igar sa gar vi sakert ut ikvall igen. Och juste, idag har vi shoppat ocksa! Nu ar vaskorna tunga =)

Solkram
LinnoKajsa