Presentation

Brasilien - Bolivia - Peru
Trevligt att du följer vår blogg!

söndag 2 maj 2010

Vilka backpackers!


Nu vill vi fortydliga hur otroligt duktiga vi ar pa att backpacka. Sahar ser vardagen ut:

Vi vaknar av ett wake up call fran hotellets reception. Vi vrider oss lite i var breda dubbelsang skruvar ner spotlightsen i taket och okar ACn lite grann...

Frukost bestaller vi via roomservice. Sedan kommer nagon och hamtar disken, da kan vi ju alltid passa pa att be om tex mer toalettpapper eller en ny tval.

nar vi kanner oss klara med morgonbestyren ringer vi (om vi inte redan bestamt tid) till var egen chauffor, som kor oss dit vi vill och vantar tills vi tittat klart pa det vi vill se. Sedan tar han oss till en restaurang och om vi vill kan han ocksa bestalla in nagon indisk mat som han tror att vi vill prova. Annars kan vi ata nudlar...

Nar vi kommer tillbaka till hotellrummet chillar vi framfor datorn, kollar lite pa plasmatvn i vart rum och festar till det med lite kakor eller chips i sangen. Spelar kort eller laser innan vi somnar gott. Skulle vi vilja nagot annat, kan vi alltid ringa efter roomservice.

Inte riktigt som vi tankt oss, men anda helt okej! =P

Idag har vi sett lotustemplet (hinduism) dar vi traffade en norsk hindu i var alder som skulle jobba dar ett tag. Vi har ocksa sett India gate och parlamentshuset som har 365 rum. Vi vet att man inte ser sa mycket pa bilden, ni ar inte ensamma om att inte ha sett sa mycket.

Ikvall bestaller vi nog in middag med room service.


Solkram
LinnoKajsa