Presentation

Brasilien - Bolivia - Peru
Trevligt att du följer vår blogg!

onsdag 28 april 2010

Vi badar varje dag...


..i svett!

Idag har vi sett Jaipur fort, superintressant och stort stalle! Vi tog ingen elefanttur dar som sa manga andra gjorde, for Singh (var chauffor) berattade att tre turister har blivit dodade av elefanter som blivit lite galna av anstrangningen och varmen. Stackars elefanterna! Eller, stackars turisterna? Sen har vi sett ett observatorium och City Palace. Det var ok. Och ej att forglomma! Vi kom just tillbaka fran en Bollywoodfilm: Prince. Vilken actionrulle! Aven om det mesta sades pa hindi forstod vi hyfsat bra vad som hande.

Vi vill ocksa beratta lite om varmen: Det ar VARMT! (lina, du sag linns byxor i fjallen, du vet vad vi pratar om har). Det ar 1000 grader, men vi dricker mycket i alla fall. Det ar dock lite jobbigt ibland eftersom vattnet i flaskan ar som om det vore kokat.

Och sa vill vi beratta om maten: Det ar laskigt, eftersom vi ar radda att bli sjuka. Det ar svart att bestalla eftersom ofta forstor vi inte vad det ar. Men vi ater bara vegetariskt och det ar i alla fall latt att fraga om. Fordelen ar att det ar valdigt billigt! Idag har vi atit for ca 50 kr, da har vi atit pa restaurang och ganska dyrt. Ibland bestaller Singh mat at oss, da blir det spannande!

Solkram
LinnoKajsa

Nej tack!

Idag har vi lart oss att det ofta ar mer effektivt att saga "nej tack" till gatuforsaljare an "no thank you". Kanske tror de att vi inte fattar vad de sager eller vad de vill (hur man nu skulle kunna undga det =P). Har kommer lite blandade bilder, framst fran gardagens safari. Funkade inte nagot vidare. Vi gor det vid en annan dator, en annan dag =P