Presentation

Brasilien - Bolivia - Peru
Trevligt att du följer vår blogg!

fredag 21 maj 2010

Linn ar numera forlovad!


Igar blev det ingen dans, men vi har hangt med ons enda liveband samt agaren av baren hela natten (eller tills det borjade regna och musiken stangdes av). Men det ar ingen av bandmedlemmarna som ar Linns trolovade, utan det ar en liten galen thailandsk lekledare som heter David. Han hoppas pa vigsel till hosten, Linn ar inte lika saker eftersom vi redan har lamnat var party-o.

Ni alla undrar sakert over oroligheterna i Bangkok. Nej, vi marker inte av nagot av det forutom nyhetssandningar. Men ja, planen ar att gora ett bussbyte i Bangkok. Bli inte oroliga, vi har pratat med manga olika manniskor som alla bekraftat att busstationen ligger LANGT fran demonstrationerna. Har pratat med folk som varit dar nyligen och anda inte markt nagot av oroligheterna.

Nu sitter vi i Phuket och idag har vi inte gjort nagot speciellt. Vi bor nu pa ett mysigt hostel med supertrevlig agare. Och sover i en sovsal med en tysk och en engelsman.

Solkram
LinnoKajsa

P.S Vad skulle ni gora om ni fick en kopp kaffe men skummad mjolk, en kanelstang och ett litet glas med ljummet vatten? Vi hade i alla fall ingen aning om hur man skulle gora. Kaffet heter Vienna.