Presentation

Brasilien - Bolivia - Peru
Trevligt att du följer vår blogg!

onsdag 5 maj 2010

Mycket mer nojda =)


Sa var vistelsen i Indien over. Det kanns... BRA. Att flyga till Singapore gick helt smartfritt och nu bor v pa ett hostell som till skillnad fran vara room servicade harbargen i Indien ar valdigt backpackigt och vi trivs valdigt bra. Vi ar bada overens om att Singapore ar en utav vara favoritstader i varlden. Kanske beror det pa att det ar rent, mycket latt tunnelbanesystem, latt att kommunicera med folk, vackert, vi vagar ga runt sjalva och shoppingutbudet ar ENORMT! Det blir valdigt spannande att skriva kassabok ikvall...

Idag har vi atit varldens godaste salamismorgas med varldens godaste kaffe till (Starbucks), fonstershoppat i timmar (Linn kopte tva secondhandbocker) och njutit av den heldagslanga promenaden. Vi har atit lyxglass och druckit ol. Och just det, vi har atit en kottbit ocksa for forsta gangen pa 2 veckor (typ).

Dagens citat: "This is Singapore baby"

P.S Det ar tur att vi kanner varandra sa bra. Igar hade Linn hand om kartan nar vi skulle till hostellet. "Nu ska vi at hoger" sa Linn. "Ar du verkligen saker?" sa Kajsa. "Tvarsaker, det har ar latt", sa Linn. Kajsa tar en titt pa kartan och konstaterar att vi ska at vanster. Tur att hon kanner till Linns bristande lokalsinne... =)


Solkram
LinnoKajsa