Presentation

Brasilien - Bolivia - Peru
Trevligt att du följer vår blogg!

tisdag 18 maj 2010

Fran agg till gravid krafta


Nu ar vi i alla fall inte vita langre, nu ar vi roda istallet (med gravid syftas pa putmagen, en foljd av alla magnum mandel). Som ni vet har vi inte bloggat pa ett antal dagar. Detta pga att vi varit utanfor civilisationen, en paradis o kallad Kecil (TACK Hakan for ditt tips om Malysias ostkust, det var fantastiskt!).

Vi har varit pa tva olika strander pa Kecil, en lite mindre (D'lagoon) och en lite storre (Long Beach). D'lagoon erbjod sol, bad, snorkling, god mat, juicer i en turistfri mijlo dar slappandet var hogst prioriterat. Snorklade gjorde vi i tva dagar och det var GRYMT =) Vi sag stingrocka, haj, Nemo och hans pappa, sjogurkor, STORA papegojfiskar, nalfiskar och en mangd andra fiskar i regnbagens alla farger. Men forutom alla facinerande fiskar sag vi koraller i olika farger och storlekar, petade pa sjotulpaner och jattesnackor. Sa stora att man inte kunde lyfta dem!

pa Long Beach hade vi en egen terass med utsikt over det turkosa vattnet och solnedgangen. Och det ar just vad det later som, en long beach med kritvit sand och kristallklart vatten. Dar minglade vi med andra backpackers, sag Avatar (igen) pa movienight mm, manga mysiga kvallar och natter!

Lite andra roliga grejer som hant oss:
- Varldens tont som hangde pa Long beach och bara genom sin existens gav oss manga goda skratt. (Tank er Jonh Smith i badbyxor staendes med utspant brost i foren pa en mycket liten bat...)
- Traffat tva trevliga Goteborgare som gav oss nagra braiga tips.
- Skrapat upp benen pa koraller
- Blivit bjudna pa tonfiskmackor av ett okant grabbgang (men det ar ju battre an att de skickade en drink, eller hur mamma Annika?)
- Sett en raddningsexpedition for havsskoldpaddor
- Drivit runt ute pa vattnet i en bat dar motorn la ner.
- Blivit uppringda av Sing, var indiska chauffor, vad ville han egentligen..? Undrar vi annu.

Nu har vi lamnat vart paradis och dragit vidare till Thailand. Vi ar pa Phi Phi Island (Ja Linus, tack vare dina fantastiska restips! =P) Vid gransen traffade vi tva tjejer fran England som vi har lite folje med for tillfallet (Brittany och Kim), de har fatt oss att inse hur bra vi ar. "Om du gnallde ens halften sadar mycket skulle jag sla ihjal dig" Sa Linn till Kajsa.

Vi far se om vi orkar skriva snart igen, vi har helt enkelt levt lite for bekvamt de senaste dagarna =)

Solkram
LinnoKajsa






P.S Nedan ser ni den beryktade passbilden som ju orsakat oss en del problem...