Presentation

Brasilien - Bolivia - Peru
Trevligt att du följer vår blogg!

torsdag 22 april 2010

Vi klarade det


till Abu Dabi! Nu ar vi pa flygplatsen som ar stortcool. Pa flyget fick vi gratis mat,drinkar(men det drack vi inte for vi har ont i huvet), efterratt, filt, kuddar, och film pa en egen skarm.. Tyvarr hann vi inte se hela Avatar.. Hoppas att nasta flyg ar lika lyxigt.

Vi har ocksa tagit oss fram med alla fardmedel nu (om man raknar bort, cykel, moped, motorcykel, tucktuck,helikopter samt hast och vagn).

Vi lovar att forsoka lagga upp bilder sa snart vi kan!

Solkram
LinnoKajsa

Tack till paronen!


Nu vill vi ge ett stort TACK till Leif och Anne-Marie som kort hela langa vagen till Milano i ilfart, och till Olle som gjort ett toppenjobb med att leta och boka biljetter at oss! For nu ska det minnsan mycket till for att vi inte ska hinna med flyget till New Delhi!

Biten fran Patra till Aten akte vi ett tutande pendeltag, en buss, ett annat tag och taxi. Nar vi skulle hitta en taxi uppstod en fajt mellan en enhandad chauffor och en biffchauffor om oss. Vilket gyllende tillfalle for oss att pruta! (Vi akte med biffchaufforen)


Idag, nar vi fatt sova mar vi mycket battre, nu ska vi ta en buss som tar en timme till flygplatsen. Sedan hanger vi dar hela dagen. For ar det nagot vi har lart oss an sa lange, sa ar det att vara i goooood tid!

Solkram
LinnoKajsa