Presentation

Brasilien - Bolivia - Peru
Trevligt att du följer vår blogg!

onsdag 2 juni 2010

Nya trakter och viktiga meddelanden

Idag akte vi vidare. Nar bussen rullade ut fran stationen fick vi aterigen se Sihanoukville under monsunregn. Det kandes som en bra dag att ge sig vidare eftersom annu en stranddag anda inte kandes sa aktuellt.. Vid 2-tiden anlande vi till Phnom Pehn och blev genast attackerade av en tucktuckforare. Han verkade bra sa vi bestamde oss for att behalla honom (Tur att han ar sa liten, han far precis plats i yttterfacket pa vaskan). Han tog oss till sin vans billiga Guesthouse i ett sakert omrade.

Har har vi besokt nationalmuseet, nagot vi inte vet var det var och gatt pa Russian market. Pa nationalmuseet sag vi Lingan (ni vet stenen som ser ut som ett jattemyragg i Tomb Raider) + en hel del ansikten av buddhafigurer och hindu-gudar.

Nu skulle det bli skont att slappa lite och sedan ga pa jakt efter ett fik. Men... plask, plask, plask, var kommer allt vatten ifran? Kan det komma fran rum nr 1? (Behover vi saga att det ar vart rum?) Jajjamen! Nar vi oppnar dorren mots vi av en kaskad av vatten som sprutar ur badrummet. Pa golvet ligger vara vaskor och simmar. Ingen fara, vi fick byta rum (och klader).
Efter att Kajsas nervosa sammanbrott gatt over sitter vi nu och fnissar framfor den virusbelamrade datorn ("This computer is being attacked").

Nu till lite viktiga meddelanden:
Det verkar som att vi inte kommer att kunna blogga i Kina for att man inte kommer in pa var blogg darifran. Sa var beredda pa 16 dagars tystnad. Sjalvklart ska vi gora vad vi kan for att skriva, men det kanske inte gar. Foraldrar, ni far i annat fall livstecken via mail.

Nu till det allra VIKTIGASTE meddelandet:
Vi har varsin onskelista till nar vi kommer hem (en fin hint)

Kajsas:
- Pavlovatarta
- Losgodispase fran hotorget mamma
- Grillkvall med smatomater, coleslaw och potatisgratang
- Remember me (film)
- Helg fri fran tradgardsarbete, for ALLA i familjen

Linn:
- HELA familjen moter mig vid flygplatsen, banderoll onskas (glom inte kajsa/kajsa)
- Grillkvall (Nagot klassiskt)
- Losgodispase (doskallar, rollo, zoo, sura nappar, choklad, ni vet..)
- Syskontid, minst en HEL dag
- Hemmagjord jordgubbsglass

Solkram
LinnoKajsa

PS. Mamma Annika, joda jag har skrivit vykort ocksa! PL o MAM, vi flyger till Beijing 4e ar planen.