Presentation

Brasilien - Bolivia - Peru
Trevligt att du följer vår blogg!

måndag 23 januari 2012

Surfing - it´s a lifestyle

Fore gryningen drog vi pa oss badkladerna och begav oss till stranden for var andra surfinglektion. Igar hade vi den forsta, utan vagor da, men nog sa svart. Medan solen gick upp var det bara vi och nagra fa andra som slantrade ivag till stranden med surfingbrandan under armen. Vi tycker valdigt mycket om vara larare. De ar tva stycken varav en har absolut auktoritet. Innan man surfar ar det viktigt att stretcha och varma upp. Da ar det ocksa viktrigt att vi alla star pa en rak linje och foljer hans instruktioner. Till en borjan verkade han lite svarcharmad, men tricket visade sig vara att snabbt lara sig sta pa bradan! Efter nagra lyckade vagor hade han en helt annan framtoning, rent saligt tacksam over den lyckade morgonen.

Efter att vi motvilligt lamnat bradorna gick upp fran stranden for att flytta fran var possuada. Bruno var vard hade en bokning for ikvall sa vi fick inte plats langre. Det gor absolut ingenting for nu bor vi minst lika trevligt. Hos nagra kompisar till Bruno (och formodligen till alla andra har, eftersom alla kanner nastan alla) som haller pa att bygga om sitt fina hus vid stranden till en possuada.

Resten av dagen har vi langtat efter nasta surfinglektion. Vi tanker pa den basta vagen, pratar om schyssta brador och drommer om nasta surf (nar vi ligger och slumrar pa stranden med en strahatt over huvudet). Att standigt ga kladd i bikini, halla koll pa vind och tidvatten, skaffa sig dreads och kanske nagon tatuering utformad som fiskfjall, kanns inte som nagra som helst konstigheter. Inte alls faktiskt.

Kramar fran oss tre till er alla dar hemma!