Presentation

Brasilien - Bolivia - Peru
Trevligt att du följer vår blogg!

lördag 4 februari 2012

Pa sprang!

Klockan 07.30 vacktes Linn och Lina lite brutalt av Kajsa som upptackt att vi forsovit oss lite, en timme narmare bestamt. Det kandes lite olagligt, eftersom vi hade en buss att passa till Sao Paulo och sedemera ett plan darifran till Santa Cruz. Men det marks att vi alla har vanan inne nar det galler att bo i en rygggsack. Under fullsyanig tystad och med oerhord fokus var vi packade, pakladda och klara och lamnade in vara lakan i receptionen 10 minuter senare.

Vi var i god tid till bussen och resan till Sao Paulo gick smartfritt. Innan vi begav oss till flygplatsen hann vi med att bli bjudna pa açai ac en stolt nybliven pappa, avnjuta en grym middag och nastan trycks ut pa andra sidan, da vi klev pa tunnelbanan. Natten tillbringade pa olika hak pa flygplatsen dar vi lyckades roa oss och kanske aven en del andra ganska bra.

Flygturen till Santa Cruz innebar i sjalva verket en snabbvisit bade i Buenos Aires, Argentina och Asuncion, Paraguay, innan vi antligen landade i Bolivia! Nu har vantar vi i narheten av bussstationen i Santa Cruz pa var buss mot Tarija. An ar det ingen som saknar en sang! Vi har ju bara rest oavbrutet i 33 timmar, och vi ska fa fortsatta ett bra tag till! :)

Kramar fran oss alla!!